Mijn favorieten

Diensten


Connect Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Wij adviseren u over de verkoopstrategie, de marktbenadering en bepalen samen met u een reële verkoopprijs om zo tot een optimale verkoopkans te komen van uw woning.

Daarnaast is ook geen verkoper hetzelfde, derhalve bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit twee verkoopconcepten.


Het Full Service Verkoop
Connect Makelaars verzorgt het gehele verkoopproces van in verkoop name van de woning tot aan het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen wordt samen met u een verkoop actieplan opgesteld. Bij verkoop van de woning betaalt u een vaste, van te voren overeengekomen courtage.
 

De Modulaire Verkoop
U verkoopt met hulp van Connect Makelaars uw woning. Samen met u bespreken wij de verkoopverwachtingen, wordt de vraagprijs en de inzet van promotiemiddelen bepaalt.
U betaalt éénmalig opstartkosten en een maandelijkse bedrag tot aan de maand van definitieve verkoop van de woning. De gekozen inzet van de promotiemiddelen worden separaat verrekend. Bij verkoop van de woning wordt er géén additionele courtage meer in rekening gebracht.
 

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling en bespreken wij met u de verkoopmogelijkheden.

Connect makelaars Venray - Patersstraat 33 - 5801 AT  Venray - Info@connectmakelaars.com - Tel - 0478 513 700