Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen in Venray en omgeving?

 

Connect Makelaars helpt u graag dankzij een persoonlijke verkoopstrategie op maat.

 

Connect Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven.

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie, de marktbenadering en bepalen samen met u een reële verkoopprijs om zo tot een optimale verkoopresultaat te komen van uw woning.

Daarnaast is ook geen verkoper hetzelfde, derhalve bieden wij u de mogelijkheid te kiezen uit twee verkoopconcepten.

Het Full Service Verkoop
Connect Makelaars verzorgt het gehele verkoopprocedure, via een klantgerichte benadering, van in verkoop name van de woning tot aan het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen wordt samen met u een verkoop actieplan opgesteld. Bij verkoop van de woning betaalt u een vaste, van te voren overeengekomen courtage.

 

Een goede verkoop van uw woning begint bij de beste woningpresentatie. Connect Makelaars is ervan overtuigd dat de woning direct goed gepresenteerd moet worden, daarom maken wij alleen gebruik van een styliste en een professionele fotograaf om uw  woning optimaal in beeld te brengen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de maximale aandacht op uw woning te vestigen. Naast het online adverteren en een volledige presentaie op Funda, wordt uw woning ook onder de aandacht gebracht via advertenties, een opvallend tuinbord en periodieke deelname aan open huis dagen.

 

Connect Makelaars is actief in Noord Limburg en gedeeltelijk Noord Brabant. Ons werkgebied omvat de gemeente Venray, gemeente Horst aan de Maas en de dorpen aangrenzend aan voornoemde gemeentes.

 

De Modulaire Verkoop
U verkoopt met hulp van Connect Makelaars uw woning. Samen met u bespreken wij de verkoopverwachtingen, wordt de vraagprijs en de inzet van promotiemiddelen bepaalt. U betaalt éénmalige verkoopkosten. De gekozen inzet van de promotiemiddelen worden separaat verrekend. Bij verkoop van de woning wordt er géén additionele courtage meer in rekening gebracht.

Wilt u uw woning verkopen ? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvende waardebepaling en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.
Connect makelaars Venray - Patersstraat 33 - 5801 AT  Venray - Info@connectmakelaars.com - Tel - 0478 513 700